20. Kolozsvári Biológus Napok

Immár 20! 

 

A kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem Magyar Biológiai és Ökológiai Intézete az Apáthy István Egyesülettel és a Romániai Magyar Doktorandusok és Fiatal Kutatók Szövetségével (RODOSZ) közösen az idén is megrendezi a Kolozsvári Biológus Napokat, ezúttal a 20-at, 2019. április 12–13. között.

Plenáris előadóink:

A plenáris előadókkal, előadásokkal kapcsolatos infók itt találhatók.

A plenárisokon kívül, nem túlzsúfoltan, de annál nagyobb változatosságban növény-, állatökológia, molekuláris biológia, természetvédelem és sok-sok érdekfeszítő beszélgetés kávészünetekben, illetve esténként a Bulgakov Kávéházban. Ugyanakkor a tavalyi konferenciához hasonlóan az idén is bemutatják tudományos műhelymunkáik eredményei a Nyárády Erasmus Gyula tehetséggondozó programunk diákjai: szombaton, 11-től kerül sor a poszterbemutatókra.

A két napig tartó tudományos konferenciára várunk előadóként egyetemi oktatókat, kutatókat, doktoranduszokat, illetve frissen végzett vagy éppen jelenlegi egyetemi hallgatókat bárhonnan a Kárpát-medencéből. A hallgatóság soraiban is szeretettel látunk mindenkit, visszavárjuk a Kolozsváron végzetteket, és mindazokat, akiket vonz ez a pezsgő, színes város. 

 

Katt a programra, ha kíváncsi vagy rá, illetve pillants bele a kivonatfüzetbe online!

 

Az előző Kolozsvári Biológus Napok anyagai itt érhetők el.

 

Támogatóink